Vanzare Casa/Vila 9 Camere Prelungirea Ghencea, Bragadiru

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
349000 €
Adaugat La 10:39, 6 noiembrie 2018

Detalii imobil

Tip ofertaVanzare
Nr. camere9
Nr. bai4
Stare imobilConstructie Noua
Suprafata (mp)420

Va oferim spre vanzare o vila/casa de 9 camere in zona Prelungirea Ghencea/Bragadiru, in suprafata utila de 400 mp (420 mp suprafata construita).
Proprietatea este construita in anul 2005 cu finisaje deosebite precum marmura, scari din granit, piatra naturala si parchet din bambus.
Vila dispune de patru nivele (s+p+2et+pod), astfel:
- subsol: camera tehnica si crama amenajata;
- parter: bucatarie, living, baie, birou;
- etaj 1 - dormitoare, baie, terasa amenajata cu flori, arbusti, balansoar, masa pentru mic dejun;
- etaj 2 -dormitoare cu balcon propriu, sala de sport utilata, baie cu sauna, sala de lectura si acces la pod.
Proprietatea este amplasata pe un teren cu o suprafata de 1320 mp. In imediata apropriere a vilei se afla o cladire de 100mp ideala pentru birouri, locuinta, depozit, precum si un garaj.
In curtea amenajata cu gazon, pomi fructiferi, flori si arbusti decorativi se regaseste o piscina, un foisor primitor cu masa cu blat rotativ, o casa de vara (cu bucatarie de vara), gratar dublu, o gradina de zarzavaturi, s.a.
Alte facilitati: poarta automata, aer conditionat in toate camerele, leagane, balansoare, hamacuri, topogan, saltea elastica, franghie si scara de catarat, cos de baschet, teren de badminton si masa de tenis.
Proprietatea se vinde complet mobilata si utilata, fiecare baie dispune de telefon. Se accepta si credit, pretul fiind negociabil.
Pentru mai multe detalii accesati http://www.dapm.ro/vanzari/case-vile/vanzare-casa-vila-9-camere-prelungirea-ghencea/518035

Distribuie anuntul pe facebook

Anunturi Recomandate: